Subsidie

Van je asbest af met subsidie?
De overheid wil het saneren van asbest stimuleren. Helaas is de landelijke subsidieregeling per 15 december 2018 gesloten, omdat het totale subsidiebedrag van € 75.000.000,- is toegekend. Op dit moment worden nieuwe subsidieaanvragen niet meer in behandeling genomen. Sommige gemeenten en provincies geven nog wel subsidie. VAN JE ASBEST AF zoekt het graag voor jou uit.

Goed nieuws! Nieuw fonds in de maak
Gelukkig kunnen we je ook goed nieuws brengen. In 2025 moeten alle asbestdaken zijn verwijderd en om dat te bereiken, bereiden het stimuleringsfonds Volkshuisvesting, de Rijksoverheid, de provincies, gemeenten en banken een fonds voor dat de subsidieregeling vervangt. In 2019 zal dit fonds actief worden. VAN JE ASBEST AF houdt je graag op de hoogte van de ingangsdatum.

Subsidie via gemeente of provincie
Op dit moment hebben een aantal provincies en gemeenten subsidiemogelijkheden om asbestdaken te verwijderen. Neem contact met ons op om je te laten informeren.

 

Hou mij op de hoogte

Subsidie

Top <h4>vanjeasbestaf.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/wetgeving/">Wetgeving</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/over-asbest/">Over asbest</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/subsidie/">Subsidie</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/bel-me-terug/">Bel-me-terug</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/contactformulier/">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/privacy_1002/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/doe-de-check/">Doe de check</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/privacy/">Privacy statement</a></li> </ul>