Contact

Veel regelen voor de sanering van je asbestdak
Bij het saneren van asbest komt nogal wat kijken. Soms is niet duidelijk of er asbest in je dak zit en is een asbestinventarisatie nodig. Wanneer je een asbestdak hebt en het niet zelf kunt verwijderen, is het belangrijk om offertes op te vragen bij asbest-saneringsbedrijven en leveranciers van een nieuw dak. Maar er valt nog veel meer te regelen!

Bijzondere wensen voor je nieuwe dak
Misschien wil je dat je nieuwe dak bepaalde isolatiewaardes heeft of ben je van plan om er zonnepanelen op te leggen. Dan moet je eerst advies inwinnen en offertes opvragen. En voordat de hele klus kan beginnen, is er nog een sloopvergunning nodig en wil je natuurlijk weten of er subsidiemogelijkheden zijn.

Nu begint het pas echt
Als dan eindelijk alles is geregeld, kan het echte werk beginnen: asbestdak eraf en nieuw dak erop. Maar wie coördineert dit allemaal? Heb jij tijd en zin om dit te doen? Nee? Geen nood! VAN JE ASBEST AF kan al deze regeldingen van je overnemen. Wij zorgen voor offertes, vergunningen, advies en informatie waardoor we jou veel werk uit handen nemen. VAN JE ASBEST AF ontzorgt je van begin tot eind bij het saneren van je asbestdak én het plaatsen van je nieuwe dak, met of zonder zonnepanelen.

Laat jij je liever ontzorgen?
Maak het jezelf gemakkelijk. Vul hieronder je gegevens in en vertel beknopt wat je wensen zijn. VAN JE ASBEST AF neemt dan op korte termijn contact met je op.

 

Hou mij op de hoogte


Kom je er niet uit?
Neem dan contact met ons op

Top <h4>vanjeasbestaf.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/wetgeving/">Wetgeving</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/over-asbest/">Over asbest</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/subsidie/">Subsidie</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/bel-me-terug/">Bel-me-terug</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/contactformulier/">Contactformulier</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/privacy_1002/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/doe-de-check/">Doe de check</a></li> <li><a href="https://www.vanjeasbestaf.nl/privacy/">Privacy statement</a></li> </ul>